Masthead header

Hääkuvat lumipyryssä | Anette & Mikko

Alla on pari potrettia hääkuvauksista helmikuulta Agroksenmäen holvikellarin edestä, jotka halusin jakaa tänne blogiin nyt talven taas alettua. Jos alempi kuva on joillekin tuttu, niin se johtuu siitä, että se oli jo aiemmin blogissani esillä hieman eri näköisenä.
Alkuvuodelle 2017 on vielä tilaa talvisten hääkuvien ottamiselle, joten laittakaa viestiä, jos teiltä puuttuu vielä hääkuvaaja.

Hääkuvaaja Janne Miettinen talvihäätHääkuva lumisateessa Helsingissä

Tessan ja Pekan kesähäät Helsingissä | NJK

Seuraavana vuorossa tämän kesän juhlista on Tessan ja Pekan upeat häät Helsingissä. Valmistelut tapahtuivat hotelli Havenissa, josta siirryimme Johanneksenkirkkoon vihkimistä varten. Näissä häissä huomion keskipisteenä ei ollut ainoastaan hääpari, sillä myös heidän alle vuoden ikäinen tytär Peppi oli häissä mukana, jota myös jokseenkin jokainen häävieras halusi käydä vuorollaan tervehtimässä. Hääpaikan (NJK) koristeluista vastasi jälleen kerran hienosti hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea!

kaaso ja hääpukuhääpuvun sovitushääpuvun pukeminenmorsiusneidon kengäthunnun laittaminen paikoilleenbestmanit kirkossakaasot kirkossahääpari alttarillajohanneksen kirkko helsinkihääauto johanneksenkirkon edessähääpari ja rolls roycemorsian nousee lautaltajuhlapaikka njk hääjuhlassaonnittelujono häissähääpai ja tytärhäävieraatphotobooth njk:llahääpari karkkibuffan luonamorsian ja tytärphotobooth vieraillehääkakku ja pieni tyttöhääpuhesulhanen kuuntelee hääpuhettavihkisormuksetkimpunheittohääkimpun heittohäätanssin alkuhääparin tanssihäätanssin koreagrafiahäätenssi ja suudelmakaunis hääkuva

Eetu

Aiemmin kaikki blogin päivitykset ovat liittyneet hääkuvauksiin, mutta tällä kertaa vuorossa on Eetu, josta hänen äitinsä kertoo seuraavaa: “Eetu on 3-vuotias, ja hän on syntymästään lähtien sairastanut harvinaista ja vakavaa sairautta. HUSin lastenklinikka, Pohjois-Karjalan keskussairaala sekä KYSin lastenklinikka ovat tulleet pojalle tutuksi. Eetu on energiaa täynnä oleva miehen alku ja huolimatta siitä, mitä hän on elämässään kohdannut, on hän aina aurinkoinen oma itsensä, luoden iloisuudellaan rakkautta ja onnellisuutta ympärilleen.”

En voisi enempää olla samaa mieltä hänen vanhempiensa kanssa Eetun iloisuudesta ja energisyydestä, sillä Eetun tavattuani olin todella pitkän aikaa hyvällä tuulella, vaikka tässä ollaankin vakavan asian äärellä. Eetun vanhemmat ovat vuoronperään olleet hänen omaishoitajinaan ja hänen äitinsä kuuluu Leijonaäidit-ryhmään, jota kautta he saivat tämän kuvauksen.

Laitan tähän linkin Lastenklinikoiden Kummien nettisivulle, jossa voi halutessaan tehdä lahjoituksen Eetun ja kaikkien muidenkin pienten potilaiden hyväksi. Muun muuassa Finnairin plussapisteitä voi lahjoittaa – ne helpottavat kauempaa saapuvien perheiden sairaalakäyntejä.

Kihlakuvia Häät-lehdessä

Vuoden 2016 ensimmäisessä Häät-lehdessä on artikkeli kihlakuvista sekä ottamiani kuvia viime kesän kihlaparista Noorasta & Sebastianista. Annoin lehdelle kuvien lisäksi lyhyen haastattelun kihlajaiskuvausten tiimoilta. Kannattaakin lukea koko artikkeli lehdestä, jos suunnittelee itselleen ja tulevalle puolisolleen kihlajaiskuvauksia.

Häät-lehtiKihlakuvat artikkeliHääkuvaajan haastattelu

Kesän hääkuvaussesonki on jo hyvässä vauhdissa, sillä juuri loppukesä on meille hääkuvaajille sitä kiireisintä aikaa. Loppukesästä ja alkusyksystä on blogiin luvassa paljon uusia kuvia tämän kesän häistä. Alla on muutama hääpotretti kesän kynnykseltä, jolloin Karoliina ja Lauri menivät naimisiin Helsingissä. Onnittelut vielä kerran heille naimisiinmenon johdosta!

Hääpari Kaivopuistossa HelsingissäHääpari Helsingissä sillalla

Talvinen hääkuva Helsingissä | Agroksenmäen holvikellari | Anette & Mikko

Viime lauantaina alkoivat tämän vuoden hääkuvaukset omalta osaltani. Lauantai oli melko leuto päivä, ja lämpötila oli iltapäivästä jo plussan puolella, mutta illalla satoi hetken aikaa lunta. Heti kun huomasin asian pyysin hääparin ulos pikaista potrettikuvausta varten. Anette ja Mikko olivat lumipyryssä sateenvarjon alla viitisen minuuttia, jonka aikana pyrin luomaan kuviin mahdollisimman talvisen tunnelman Agroksenmäen holvikellarin ulkopuolella. Juhlat olivat todella hauskat ja jatkuivat varmasti vielä pitkään kuvaajan poistuttua paikalta kimpunheiton jälkeen. Onneksi olkoon vielä kerran Anette ja Mikko!

Häät ja hääkuvaus talvella

S e u r a a   b l o g i a